Red Illustration of a Village

За идеята

За инвестициите, за туризма, за възможностите, за хората и за новия живот в България – нека всички да видят това, което българските селища ни предлагат. Направи твоето част от selovoditel – постави началото на възраждането на българските селища.

„Наистина, съдбата е заселила българина върху най-хубавото място на земята. Той я е спечелил, запазил, създал и отгледал…Къщите му са пълни с деца, с вяра и надежда.“ Е. Пелин

За българските селища

С няколко лесни стъпки всяко българско селище може да се сдобие с профил в Selovoditel. Отговаряйки на няколко въпроса, заявяваш създаването на профил на избрано от теб населено място в Selovoditel. Споделените снимки ще направят профила по-популярен и посещаван, което ще позволи на много хора да изберат твоето селище за свой нов дом, инвестиции или почивка.

Blue House in the Mountains
Family Illustration

За хората

Създадена за теб, иновативната визия на Selovoditel ти дава възможност да се информираш за най-важните фактори, които правят едно населено място атрактивно за теб, твоето семейство, твоя бизнес и пътуване. Разполагаш със списък от населени места, които те очакват. Бъди началото на възраждането на българските селища!